CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 7, 2011

Aku Seorang Jutawan

Salam..

Pagi2 lg bukak blog aku tgk Tuan empunya blog ajak aku join segmen dia..
So di sbbkn aku pun xda wat pe pe slhnye aku join kan..
Tak susah pon..
kalo korang nak join boleh CLICK CNIE..!!


so syarat2 nye kena wat entry pasal apa yang aku buat atau aku lakukan jika aku seorang jutawan??

JUTAWAN? bawak duit..Duit juta-juta..
OMG..!!
silap Ya Allah..Syukur..

Firstly:: Pretty sure aku pegi shopping sampai tak hinggat dunia, shopping la sampai lebam kan..!! Sampai rasa nak muntah baru puas ati..Hah ambik kaw,punya la dahsyatnye aku kan.. Dah tak ingat akhirat dah..Owh NOooooo..!! Aku nak shopping skirt yang penting okeh, tak kira la skirt ala yuna ker, skirt pokka2 dot ker, segala skirt labuh yang cun2 aku nak rembat wat koleksi almari ku yang dah padat sendat sampai skru2 dalaman luaran semua nak tercabut..

Second :: Aku nak beli baju, kalo dah ada skirt mesti nak kena ada baju kan..Tak kan pakai skirt jew,pelik bebenor gayanye..^_^ Baju pe?? Baju shirt2 jew..Korang mesti kata aku tak style kn?? eh eh eh eh, peduli ape aku, duit aku kot..!! see belum ada duit aku dah belagak nak mampuiiihhh..!

Third :: Kasut, okeh penat nak cete dah..kasut, seluar, semua pakaian yang dipelukan aku beli la senang cete..Lengkap keperluan badan ku kan, confirm style habis la..!! hahaha.. :)

Next Next Next :: Rasa nye aku ni asyik perabis duit tuk diri sendiri jew so aku pun nak wat amal jariah la pulokkkk, aku nak bagi la pada sesiapa yang memerlukan.. Aku dok simpan banyak duit berkepul-kepul pun wat pe kan..Tak habisnye den pokai sorang.. share2 la kan.. ''SHARING IS CARING'' rite??

Next Next lagi :: Family 1st kn, aku utamakan family dr segala sudut..so faham2 ler jew ye.. Kang aku cete penat korang nak dengor aku bebel, sampai ke sudah entry nie tak habis.. siap ada episode2 bersiri lagi..Mata boleh tercabut tengok entry bosan aku nie. Bek aku blah dulu..

So thank tu Tuan empunya blog cik MyMye MyMya..
Till Then,
Assalammualaikum :)
Jumpa dan Jumpa lagi..
Next Entry




4 comments:

Ujang9897 said...

best kan jadi jutawan...hihi

cLeO zaRa said...

nice blog :)

Fariha Ismail said...

ujang: thank2..
cleo: u too, nice :)

nanie zainudin said...

Helllooooooooo...

Nanie jalan2 n follow sesiapa yg nanie belum follow....

kowank nak HADIAH tak?

try tgk entry ni...

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

Tekan sini ye..^_^