CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 4, 2011

Teringin Laaa..!!

Salam again..^_^

Mood sedih arinie sbb bru pas tgk video2 kt youtube tue..
video pe ye??
hah..
video nie..!!

*sila stop dulu lagu kt blog nie.. memekak jew.. sblum korg usha video ni okeh...


she sing very well..
i also want to..
but..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


I cant play piano so well..
reti la sikit2..
tp tak sebagus video nie..
masih merangkak2 lg..
speed 0.1 drpd 10..
wahhh.. betapa slownye sy kan..

padan muka aku sebab dulu time ayah antar pegi kelas piano aku boleh pulak main2 dlm class tue.Orang lain punya la level tinggi dah tak hinggat dunia aku baru lepas bape entah, lupa pulokk.. sekarang nak belajar semula men piano..!! memang tak dapat la bapak ku nak tolong.. sat agi dia cakap perabis duit jew kat aku sbb pe?? sbb pe?? sbb aku bukan nak sungguh2..

saya bukan begitu ye..!!! (ayat cover)

mungkin aku tak boleh wat video nyanyi + men piano lagu grenade nie..
but aku masih boleh nyanyi jew lagu grenade nie..
korang nak tgk tak video ku nyanyi??

sape setuju sila angkat tgn mcm saya..^_^

i will upload soon..
^_^
tunggu ye..
insyaAllah..kalo muka nie tak malu la.. haha
till then..

Assalammualaikum :)


8 comments:

shahjiehan said...

meh sini nk ajar....

jom baca dan komen Tutorial buang verification

buang taw...

Diya Edhayaa said...

wah! upload la.. ley gk tgk bakat fariha.. kite dulu blaja gitar.. basic cord pn xabes.. wuuu~~ pastu mule geram je tgk org men gtar.. huk3

thanx 4 being my follower. =D

Fariha Ismail said...

shah:ok, done..
diya:will upload soon dear.. xda bakat pun.. sajew2 blh la.. teheee

Pycah Abd Rahim said...

hai awak :)

datang follow sini balik :)

nice blog >.<

ishiko said...

sayaaaaa!!!!!!!!!!!!!! nak tgk.. pat2 uploah eh, huhuu..

*wuwuwuu.. xrety maen piano.. sdh ah..

mIexZArZx said...

hye dear...ting tong2..:)

Nasuha Salleh said...

huhu..kte bole main piano =D
tp tnpa melodi T_T
sob2

Fariha Ismail said...

sihiko:lalink nnty i upload okeh..:)

mlexzarzx: hye dear.. :)

nasuha:mcm ner tue men piano tanpa melodi? :)

Tekan sini ye..^_^