CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 8, 2011

Pencarian Telenovela Model

Selamat malam semua ^_^
Hah, sape yang belum tdow tue blh la tengok kezutan nie..
kezutan pe??
lai lai lai lai amoi2 semua.. + semua warganegara malaysia only..
hehe ^_^

sambil senyum2 sipu malu..

Saya nak cari model tuk TELENOVELA shoot yang akan di jalankan dalam bulan 5 nie, you all mesti join tau.. sebab mungkin anda yang saya akan pilih..

ciri2 model yg di cari:

-saiz badan tak penting
-umur tak penting
-cantik tak penting
-tak cantik pun tak penting
-Free hair or bertudung tak penting
-duduk mana pun tak penting
-keje or study pun tak penting

eh, so apa yang aku pentingkan sangat nie??

-SEMUA TAK PENTING ''TAPI'' yang penting minat mesti penting sebab kalo ada minat semua nya jadi..

Macam mana nak join?? hahaha.. Nanti akan diberitahu ye..
p/s ramai photographer akan join..
sape yang dah selalu2 shoot tue, ini event bukan OUTING punya tau tapi even tertutup..
Telenovela shoot, ada tema punye..baik punya..!! sebar2kan ye all..
Dijemput join semua.. yeahhh..

Till then, Assalammualaikum..
Entry seterusnya akan menyusul nanti..
tenyum :)

13 comments:

secantikmanis said...

ternanti2

Fariha Ismail said...

lalink :)
wait ye..

kezutan.. maybe its u..
hehe :)

MissNadh said...

erkk?apela tu ye..ni mesti tipu nih..sume pon tak penting?huhu

Fariha Ismail said...

missnadh: nie x tipu.. nie betul2 punya.. :)

azalia hjsalleh said...

mcm nak try tp x de keyakinan. haha

NADDY KZAMAN said...

@lia: chaiyok2 hehe..

@fariha: mcm best, tade details ke dear?

Cik Nathrah said...

macam best jeee! hehe

Fariha Ismail said...

azalia:: try jew ye nnt..

naddy:: details tgh tggu confirm photog2 dulu..

natrah::yeah, best2..

Maryam said...

wahhh.. bestnyee.. minat... tapi tak pandai nak jadi model.. T_T

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

dear : kita serupa aje...act..u great than mine ! haha

cantikk yaww blog ni ! :))


macehh ....

u pon cabtekk..patotla...heee

Nina Zee said...

http://ninazee.blogspot.com/2011/04/my-style-my-way-contest-by-nina-zee-v.html

join my contest darl :)

fyna said...

fyna nak..hehe kalau boleh la =)

EylaSugasuga said...

Done following u fariha :)

Tekan sini ye..^_^