CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 1, 2011

Kelahiran

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi hampir 20thn aku diberi peluang bernafas di muka bumi ini untuk menjalankan tanggungjawab sebagai seorang wanita muslim.

Ya, mungkin aku belum sepenuhnya menjalankan tanggungjawab aku sebagai khalifah di muka bumi ini tapi InsyaAllah hari demi hari aku perbaiki kesilapan diri ini untuk aku menjadi seorang wanita muslim yang solehah..Amin

ok sudah sudah ler tue kaw mengayat.. back to main topic plz..kelahiran


Naidatul Fariha Binti Ismail
20thn
11 Mei 1991 (plz remember..!! my present okeh)
Teluk Intan, Perak..
Currently masih study di Uniten Bachelor of Accounting
Anak bongsu drpd 4 orang adik-beradik
suka menyanyi, suka menyakat orang
SANGAT2 suka ketawa..sampai hilang ciri2 gadis idaman malaya
can u imagine tht?? haha
Love shopping, suka perabis duit and bila takda duit kaw menangis la sorang2..!!
ambik kaw..!! padan muka..
pentingkan perasaan orang lain dari diri sendiri, sometime senang di perbodohkan..
eh eh eh eh.. kaw bajet kaw suci sangat eh..toksah duk berangan..!! tak ado makno..


Benci orang hipokrit
Benci lelaki curang..!! playboy derr
Benci orang yang suka amik kesempatan
Tak suka makan sayur, Tak suka lumba lari
tak de kene mengena pun kan, tetiba jew kaw nie.. taw la kaw selalu kalah, fedup la tue..


Ucapan akhir yang mesti adooo..
Good Luck ^_^
Remember me always
And bla bla blah...
ok boring..-_- kaw nie mmg old skul la.. upgrade la weyh..
With Love Fariha Ismail


WELCOME TO MY PAGE
This is my story


Selamat menjalajahi duniaku..:)
Till then, keep in touch ye..
Assalammualaikum.. :)

6 comments:

Misz Niwa said...

assalamualaikum :)
hi dear sis !
actually...sy bru je umr 16...
but...insyaAllah..akn kongsi pape yg sy thu dgn sis ...hopefully..we will always connected and slalu keep in touch :P
hope jgak yg sis will dpt jd my new blogger friend :D

SALAM MESRA,
misz Niwa

pssst..dh follow :P

Fariha Ismail said...

hye dear, thank ye..
muda lg ye..
hehe.. will hit u back adek :)

Anonymous said...

Penipu tegar ko nih!

amierul asyraf said...

Perempuan x boley pakai ko nie.Makan harta org. Aku tunggu ko kat akhirat.

Anonymous said...

dah mati kena langgar treler da ke?

Fatin Nadhirah said...
This comment has been removed by the author.

Tekan sini ye..^_^