CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 21, 2011

Kesedihan | Putus Cinta

Salam semua..
Hye lama tak dengar cete2 bloger2..
lama juga tak wat entry baru..
agak sibuk dengan hal2 yg tak dapat di elakkan..
Kalo korang tengok tajuk entry nie pun pasal putus cinta
so cete nye sal putus cinta la..

Mungkin ada yang tak suka entry nie sebab mesti cakap aku nie gedik la, kecoh la nak mintak simpati, tapi aku tak kisah sebab nie blog aku.. korang yang byk ckp sila la tekan tanda pangkah kat atas tue sebab aku tak nak korang dapat dosa kering kutuk2 aku.. Sila faham keadaan aku..!!

See...aku dah emo dah..:(

Ermmm, tarikh putus cinta hari ni..!! Sedih gler.. and tak dapat aku nak gambarkan perasaan aku time nie.. macam2 aku fikir sampai serabut kepala dah.. Yang pastinya aku tau si dia mesti baca blog aku ni.. and aku nak dia tau yang aku bukan macam yang dia fikirkan.. Aku tau si dia sayangkan aku..perasaan pulak..!! jiwang ye.. cuma perkara kecik jew wat semua jadi salah, semua serba tak kena..

Awak saya nak bagitau awak yang saya tak curang pun..!!! saya yakin kalo awak jodoh saya, InsyaAllah kita akan bersama nanti.. saya nak awak tau yang semua mesej2 tue semuanye kawan2 sy.. Kalo nak di bandingkan awak dengan mereka, awak paling teristimewa sebab.. bila saya sedih awak akan datang kat saya.. awak pujuk saya, awak wat lawak2 bodoh awak, awak sanggup wat diri awak macam orang giler + bodoh sebab nak wat saya ketawa.. saya hargai sangat2..

Awak dengan saya macam kawan + kekasih.. kadang2 awak jadi kawan saya yang sudi dengar pe saja yang saya nak membebel kat awak..Sedih saya, gembira saya semua awak tau.. Awak jadi kekasih yang walaupun tak romantik tapi saya suka.. saya pun bukan suka sangat romantik2 nie.. geli.. hahahaha..

Awak panggil saya GEMOK or MOK..!! awak saya tak suka panggilan tu tau.. tapi panggilan tu yang wat saya akan rindu kat awak..walaupun saya tak gemuk ye.. saya pulak panggil awak BULAT..!! sebab awak nye badan cumil jew.. hahaha.. saya bila ngan awak tak de rasa malu2 pun nak kuarkan diri saya sebenar.. senang ceter tak payah cover2 la nak sopan ker, nak cantik sentiasa ker sebab awak terima saya seadanya..

Lagi2 bab nak kentut selamber je kan..!!
siap gelak terbahak2 lagi..

Awak cakap kat saya '' ciss, cancel jadi calon isteri'' tapi benda2 yang macam tue la wat saya ngan awak makin rapat sebab kita tak de sembunyikan watak diri kita pun kan.. kita dah alami macam2 masalah awak.. tak kan la awak tak kenal siapa saya lagi?? saya bukan macam yang awak cakap..

Awak sibuk sangat dengan hal awak, saya sabar jew.. Lagi2 bila awak dah masuk dalam dunia RADIO AMATUR awak tue.. tak de masa ngan saya.. saya terasa hati tapi saya diam jew sebab saya tahu awak hepi dengan benda tue.. saya pun tak nak halang awak.. Awak shoot2 model yang cun2 dari saya, saya tergugat.. sebab diorang lawa2 nak bandingkan saya dengan mereka jauh bezanye tapi saya diamkan jew.. saya cuma harap yang awak setia ngan saya, saya percaya kata2 awak.. Tak kan la awak tak percayakan saya juga??

Kalo awak baca entry nie saya nak awak tahu perasaan sy..
sy sedih sgt2..!!
saya harap kita ada jodoh

Tuk semua reader sori sangat2 wat entry jiwang smpai korang nak termuntah kan..
harap semua doakan kami ye..

Till then,
assalammualaikum :(

3 comments:

Dekcik said...

fariha selagi ade perasaan syg,cube lah perbaiki ape kesilapan..

♣dya aien♣ said...

awak..
b strong..
insyaAllah ada jalan penyelesaian nye nnt..
doa byk2 ya.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Tekan sini ye..^_^