CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 25, 2011

Contest Menang ipad 2,blacberry bold 3 and ipod touch...!!


Salam lagi semua reader2..
Meh cnie nak cete sal contest yg mesti wat korang semua
mcm ternganga seperti pe yg sy sedang wat nie..
teheeee ^_^ malunye.


Contest nie ada link ngan Nuffnang..
so tak kena tipu la kot..
lagipun bukan kena bayar.. senangkan..


saya rasa peluang sangat cerah bagi semua lah..
antara rajin ngan tak rajin jew..
senang jew kot..
kalo korang nak join..
dia kena race woooo..!!
race mcm bwk kete tue.. hehe
sape smpai dulu dia la dapat..
tgk pic bwh nie..!!
lebih faham kot..


STEP 1:: kalo nak join sila KLIK CNIE..!!
korang semua mesti ada facebook kan..
so korang tekan CONNECT WITH FACEBOOK..!! lebih mudah
tapi kalo korang terlebih rajin..
korang isi2 form semua tue then submit ye..

STEP 2:: Nanti dah direct masuk churp2 nie..
so korang kena aauthorized with facebook..
yang nie wajib..!! baru peluang menang cerah.. hehe

STEP 2:: korang pegi kat email korang.. korang pun aktifkan link yang dia bagi tue..!! senang kan.. then korang invite la membe2 korang lg..


p/s tak salah kalo cuba kan..
mane tahu korang bertuah..
till then, assalammualaikum :)





7 comments:

aReciK_gUrL said...

ok ke join ni??hehe..

Fariha Ismail said...

okeh lalink :)

Mr iZzo (^^,) said...

dah join dah...cuba nasib! hehe



saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar Ben! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye



http://themrizzo.blogspot.com

mcm ni lah said...

wowww menarik tu ,. i follow you

Rtp Farra Arisha said...

very interesting. blackberry and ipod touch ? =)

SYAFIQAHSALEH said...

oh seronoknya :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Tekan sini ye..^_^